Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Mandela-effekten" by Anne Holt # Book PDF Kindle ePub Free

Mandela-effekten

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Mandela-effekten
  • Author : Anne Holt
  • Release Date : January 16, 2021
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 3779 KB

Description

Selma Falck vågner op til et mareridt. Hun er nøgen og fanget i en Selma Falck er til frokost med et par veninder, da en snigskytte affyrer et enkelt skud, der rammer og dræber Selmas gamle håndboldveninde, stortingsmedlem Linda Bruseth.


Politi og presse Рog Selma selv Рg̴r i begyndelsen ud fra, at Selma var det egentlige m̴l for attentatet, men m̴ske tager de fejl. Er det norske samfund under angreb?
MANDELA-EFFEKTEN er Selmas Falcks tredje store sag, hvor hun snubler ind i et kaos af myndighedsmisbrug, konspirationer og personlige tragedier. Og et iskoldt, infamt hævntogt, der ser ud til at være umuligt at stoppe.
ANNE HOLT (f. 1958) er vokset op i Larvik. Hun er uddannet jurist og er tidligere justitsminister og politianklager. Desuden har hun arbejdet som journalist og tv-vært. Holts bøger er solgt i mere end 10 millioner eksemplarer verden over, og hun er en af kun tre -skandinaviske for-fattere, der har modtaget den prestigeful-de amerikanske pris The Edgar Award. Flere af Holts bøger er filmatiseret til både biograf og tv.
Selma Falck er Anne Holts nye, stærke hovedperson, der indtil videre har ind-taget hovedrollen i tre bøger, der kan læses uafhængigt af hinanden: EN GRAV TIL TO, VEJRBIDT og nu MANDELA-EFFEKTEN.


Free Download "Mandela-effekten" PDF ePub Kindle